Diensten

BW Products biedt een gamma sterk gestandaardiseerde en beproefde producten voor water- en afvalwaterbehandeling. Ons portfolio bestaat uit zandfilters, coagulatie/flocculatie, lamellenbezinkers, schijf- en doekfiltratie en specifieke monitoring- en controle-instrumenten.

Onze diensten omvatten modernisering en renovatie, reserveonderdelen, verhuur, locatieonderzoeken en procesoptimalisering.

Gecertificeerde VCA

Voorbeeld van de grootte van een zandcyclus met een 5 euro cent

Monitoring en controle / Zandcyclus

Uw continue filter is niet langer een zwarte doos! Zand-Cyclus is een IT-gebaseerd slim bewakingsinstrument voor continu-mediafilters, dat gebruik maakt van RFID-tags als proxy's voor het bewaken van de beweging van media binnen het filter. De oplossing is geschikt voor toepassing in elk type continu filter. Het biedt een geavanceerde filtercontrole, waardoor de filterprestaties worden verbeterd.

Problemen oplossen

Onze proceskennis en langdurige praktijkervaring stelt ons in staat om op korte termijn anomalieën en/of mogelijkheden tot verbetering in uw water- en afvalwaterbehandelingsprocessen op te sporen. Bovendien zijn wij in staat om componenten te corrigeren, aan te passen of te renoveren om ze te laten werken. Wij leveren onze diensten graag aan u op een manier die voor u het beste werkt.
Proef MBF-systeem

Huuruitrusting

Zowel voor proefinstallaties als voor tijdelijke capaciteitsvraagstukken hebben wij diverse water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties beschikbaar, die snel kunnen worden gemobiliseerd en voor verhuur kunnen worden aangeboden. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen als u hierover vragen heeft, want wellicht kunnen wij u op de meest efficiënte wijze van dienst zijn.

Verbouwingen en renovaties

Renovatie, turn-over van installaties en procesomschakeling van uw water- en afvalbehandelingsinstallatie: ons team is zeer ervaren in het renoveren van bestaande installaties om de procesfuncties te herstellen.

Onze activiteiten variëren van: veldonderzoeken; het ombouwen van installaties; het opknappen van slecht functionerende onderdelen; het vervangen van reserveonderdelen en het ombouwen van processen.